ColdFusion

Adobe Coldfusion: Een overblijfsel uit de koude oorlog?

Heb jij een applicatie die geschreven is in Coldfusion van Adobe? Vergis je niet in wat je hebt. Een ColdFusion applicatie is een krachtig stuk software dat niet snel te vervangen is. Dat heeft een aantal redenen. De developers die deze taal machtig zijn, zijn op één hand te tellen, de Mainstream developer kan alleen .Net of PHP  en daarmee basta. Maar vergeet vooral niet dat voordat PHP en .Net geboren waren, ColdFusion al een volwassen programmeertaal was. Leuk al die nieuwe functies en object georiënteerd programmeren, laat je ColdFusion code maar een keer nalopen. De huidige standaarden zijn uiteraard niet bijgehouden, maar die applicatie draait al jaren en is ook stabiel.

Overheden en bancaire instellingen gebruiken tot op de dag van vandaag nog steeds veelvuldig ColdFusion. Waarom? Nou omdat het Closed Source is. Niet handig? Voor wie dan? Hackers? Voor jou? Zeker voor jou.

Dat handje vol developers? Laten wij er nu een aantal kennen en veelvuldig mee samenwerken. Heb jij even geluk, dat je hier bent uitgekomen. Lucee & Railo? kunnen wij daar ook wat mee? Ja, natuurlijk. No worries. Wij gaan met je om tafel om de mogelijkheden door te nemen en je wensen te bespreken.

Ben je op zoek naar hosting of andere zaken die te maken hebben met je Coldfusion applicatie, de kans is groot dat wij je hier goed mee van dienst kunnen zijn. Door gebruik te maken van de laatste mogelijkheden van Google Cloud Service en Amazon AWS kunnen wij snel en betaalbaar oplossingen voor je inrichten en

Heb je vragen mail of bel ons dan direct of neem contact op via ons contactformulier.